RESIDENTIAL

previous   next






THE HARTMAN BATHROOM
Boston - Back Bay, MA
 

The original master bath in this 2600 SF Back Bay Flat was just too small! With bedrooms to spare the owners decided to sub divide an existing bedroom, used as an office, to create a new spacious bathroom and a smaller office. 

Adding a new bathroom in an existing condo apartment building, with neighbors above and below and a pre-established plumbing stack is tricky business. Creative planning enabled us to provide this couple with a beautiful, light filled uplifting and luxurious bathroom without disrupting their neighbors above and below; a beautifully defined glass shower for him, stunning old style soaking whirlpool tub for her, and a private commode. The custom made leaded glass circular window provides borrowed light from the bathroom for the new smaller office.